Hotel OTDIH 4*

Hotel OTDIH

LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE: Hotel OTDIH a fost deschis în mai 2008, în Capitala Rockului  din Bulgaria – Kavarna. Hotelul este situat în centrul oraşului, în mijlocul unui parc minunat, la 1000 de metri de plaja.

DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE: Hotel OTDIH are un design elegant şi un nivel ridicat de servicii de cea mai buna calitate.

STRUCTURA DE CAZARE: Hotel OTDIH are 55 camere duble si 6 apartamente. Camerele sunt luminoase şi spaţioase, iar designul lor interior diferă la fiecare etaj. Elegant mobilate şi completate cu tablouri originale, camerele creaza  o atmosferă linistita şi paşnică. Toate camerele sunt dotate cu: TV satelit, telefon in camera si baie, minibar, seif la recepţie, sistem electronic de control al accesului, sistem de securitate central, buton de panica, A/C central .

SERVICII SI FACILITATI: Hotel OTDIH dispune de birou de schimb valutar, restaurant, taverna, lobby bar, piscina exterioara, piscina interioara cu sectiune pentru copii şi un bar la piscină, cafenele, loturi de parcare subterane si in aer liber, centru SPA, salon de coafura, sala de fitness, magazine situate la parter. Acest lucru face din hotelul OTDIH & SPA un perfect loc pentru o vacanta de familie memorabila si relaxanta pe tot parcursul anului.Restaurantul principal poate găzdui 150 de persoane si este potrivit petreceri, întâlniri, reuniuni, sau pur şi simplu o cina relaxanta cu muzica live, cu meniul bogat şi multe varietati de preparate culinare care satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi. Restaurantul are bucătărie tradiţională bulgară, specialităţi, scoici, mese de peşte, salate, mâncăruri vegetariene.Centru SPA este poziţionat pe două niveluri şi are 9 camere separate pentru tratamente de relaxare şi wellness terapeutice pentru corp şi minte. Există o sala de fitness complet echipat, doua saune, baie de aburi, cu jet de SPA, piscine interioare şi exterioare la dispozitia turistului. Centru SPA ofera o mare varietate de terapii pentru faţă şi corp: împachetări cu ciocolată, extracte de vin rosu, alge, ulei de baie, hidromasaj,  masaj anti-stres, fizioterapie si multe altele.O echipa de înaltă calificare in cosmetica, balneologie şi medici specialisti au grija de turistii cazati in hotel.