Hotel VENERA 3*+

Hotel VENERA

Descrierea unitatii de cazare: Hotel VENERA - Club VgTour oferă o vacanţă liniştită şi plăcută în timpul verii. Fiind situat pe o coastă de deal cunoscuta sub numele de Valea Orioles, hotelul are o panorama excelenta asupra marii.

Localizarea unitatii de cazare: Hotel VENERA - Club VgTour este construit pe un deal linga portul orasului Kavarna, la aproape 15o m de plaja cu nisip fin.

Structura de cazare: Hotel VENERA are 22 de camere duble mobilate confortabil si apartamente cu un balcon care ofera o priveliste de neuitat la mare. Fiecare cameră are telefon, TV, Wi-Fi conexiuni la Internet, minibar, baie cu duş şi WC, incalzire centrala pentru toamna tirzie şi iarna, aer condiţionat pentru nopţile de vară, terasa cu vedere panoramică la mare. Camere duble (24mp): dotate cu grup sanitar propriu, TV, minibar, conexiune internet, telefon, terasa cu vedere la mare. Apartament cu un dormitor (50mp): dotat cu semineu, grup sanitar propriu, living si dormitor, vedere spectaculoasa asupra marii.

Servicii si facilitati: Hotel VENERA - Club VgTour oferă restaurant cu terasă unde se servesc mancaruri din bucătăria europeană şi mâncăruri delicioase bulgare. Se serveşte alcool si bauturi racoritoare de productie autohtona. Exista servicii suplimentare, cum ar fi room service, curatatorie si spalatorie, acces la internet, informatii, loc de parcare in aer liber, gradina de vară, salon TV, WiFi Internet, tir cu arcul, sauna, Finlanda hidrojet. În zona staţiunii este o piscină cu dimensiuni olimpice,  parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).